Sănătatea este un dar de mare preţ. O preţuim cu adevărat abia atunci când începem să ne-o pierdem. Doar când efectele ruinării sănătăţii încep să fie vizibile, îngrijorat, omul începe să ia primele măsuri pentru a reface câte ceva. Dar de cele mai multe ori deja este prea târziu.
Pe drept cuvânt se spune că „ne cheltuim sănătatea pentru a câştiga bani şi apoi ne cheltuim banii pentru a ne recâştiga sănătatea”. Să nu uităm că este mai uşor să prevenim o catastrofă decât să o combatem.
Ce este de făcut pentru a nu pierde ceea ce avem? Cum ne putem păstra mai bine sănătatea? Când ar trebui să luam măsurile? Ce ar trebui să aibă în vedere tinerii? Iată câteva idei:
Preocuparea tinerilor pentru sănătate (aici)
(dă click pe scrisul de mai sus şi vei ajunge la emisiunea menţionată)
„Astăzi, datorită reţelelor de socializare, avem liste interminabile de prieteni. E de-ajuns un click pentru a le împărtăşi tuturor ce gândim, ce simţim, ce mâncăm sau ce citim. Ei bine, dacă tot e la modă să îţi amplifici lista de prieteni, vă invit, dragi tineri să ne includeţi şi pe noi în lista voastră de prieteni.
Promitem să vă fim prieteni până la capăt, chiar dacă o să vă placă sau nu comentariile noastre, promitem să fim vulnerabili şi autentici, promitem să dăm jos măştile pentru ca să învăţăm că e important să fim noi înşine, pentru ca să ne cunoaştem, să ne descoperim punctele tari şi punctele slabe…pentru a creşte, pentru a ne maturiza, pentru a ne bucura de o tinereţe autentică. Dezbateri, recomandări, impresii, portrete, provocări – descoperiţi profilul generaţiei Facebook la emisiunea „Lista de prieteni”! „
Acesta este promisiunea realizatoarei emisiunii: ANCA PORUMB. Emisunea este înregistrată în studioul Radio Vocea Speranţei.